Patiënten, bezoekers en omwonenden kunnen vanaf maandag 6 december iedere maandag en donderdag op afspraak een coronavaccinatie halen bij Maasziekenhuis Pantein.
Patiënten, bezoekers en omwonenden kunnen vanaf maandag 6 december iedere maandag en donderdag op afspraak een coronavaccinatie halen bij Maasziekenhuis Pantein. Foto: Pixabay

Coronavaccinatiepunt in Maasziekenhuis Pantein opent maandag 6 december

Regio

Patiënten, bezoekers en omwonenden kunnen vanaf maandag 6 december iedere maandag en donderdag op afspraak een coronavaccinatie halen bij Maasziekenhuis Pantein. Het vaccinatiepunt is een nauwe samenwerking tussen GGD Hart voor Brabant en zorgorganisatie Pantein.

Eerder opende GGD Hart voor Brabant al corona-vaccinatiepunten in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch en Bernhoven in Uden. Beide worden goed bezocht. Om ook inwoners uit dit deel van het werkgebied van GGD Hart van Brabant de mogelijkheid te geven om zich dicht bij huis te laten vaccineren, opent De GGD deze extra locatie. Ook in Beugen wordt alleen op afspraak gevaccineerd. Dat geldt zowel voor mensen die komen voor een eerste of tweede prik en mensen  met een ernstige afweerstoornis die komen voor hun derde prik. Ook voor de boostervaccinatie kunnen inwoners terecht in Maasziekenhuis Pantein.

Het vaccinatiepunt wordt gevestigd in Pantein Plaza, het gebouw direct naast het Maasziekenhuis. Deze locatie is vanaf maandag 6 december twee dagen per week geopend. Op de maandagen kan iedereen vanaf twaalf jaar op afspraak terecht voor de eerste, tweede of derde prik (immuun gecompromitteerde). De donderdagen wordt gereserveerd  voor inwoners die op afspraak hun boostervaccinatie komen halen. 

Voor meer informatie klik hier