Hank en Babs van Daal zijn vandaag jarig. Proficiat!
Hank en Babs van Daal zijn vandaag jarig. Proficiat! Foto: eigen foto

Hank en Babs jarig

Jarige

Hank en Babs van Daal vieren vandaag beiden hun twintigste verjaardag! Niet gek, want Hank en Babs vormen een tweeling en beiden zijn bekende gezichten in Vierlingsbeek.

De twee zijn flinke sportievelingen. Hank voetbalt al jaren bij Volharding, momenteel in het tweede team. Ook speelt hij fanatiek mee in het zaalvoetbalteam met zijn vrienden van de Zwarte Kapstok. Babs zit vanaf jongs af aan al op korfbal en speelt in het ambitieuze DES 1. Met haar lengte plukt ze alle ballen uit de lucht.

Naast het sporten, werken en hun studie maken de twee ook graag tijd vrij voor hun vrienden en vriendinnen. Ieder weekend staan ze weer paraat om er een feestje van te maken!

‘Babs drinkt het liefste safari, maar een zoete witte wijn gaat er ook altijd wel in! Zelfs na haar avonddiensten op zaterdag is ze in voor een feestje. Topografie is echter niet haar sterkste kant, want volgens Babs ligt Denemarken in Nederland, maar gelukkig heeft ze heel veel andere talenten’, zo melden haar vriendinnen. 

Inwoners van Vierlingsbeek en Groeningen en aanliggende dorpen maken wekelijks kans op een gratis cadeaupakket Heldrootjes, beschikbaar gesteld door PLUS Verbeeten, en een frietje met een snack (frikandel, kroket of bami), beschikbaar gesteld door ‘t Zwaantje.

Wat moet u daarvoor doen? Mail een foto van de jarige met naam, adres en geboortedatum naar info@koenenmediaencommunicatie.nl. Schrijf er ook een kort verhaaltje bij over de jarige. Uit de inzendingen wordt wekelijks door onze redactie een jarige van de week getrokken.

Deze jarige komt met foto en kort verhaaltje op de website www.ilovevierlingsbeekgroeningen.nl te staan. Voor beide prijzen krijgt hij of zij een waardebon in de brievenbus, waarna de prijzen bij PLUS en ‘t Zwaantje verzilverd kunnen worden.