Antoine en Manuela van Raaij genieten van kerstsfeer en elkaar.
Antoine en Manuela van Raaij genieten van kerstsfeer en elkaar. Eigen foto

Manuela is jarig!

Jarige

Manuela van Raaij viert op eerste kerstdag, zaterdag 25 december,  haar 51ste verjaardag. 

Ze is woonachtig in Vierlingsbeek, moeder van twee kinderen (Chazia en Carlos) en getrouwd met Antoine van Raaij. De hobby’s van Manuela zijn tv-kijken, het huis netjes houden, wandelen, winkelen bij tuincentrum Leurs en ze heeft ook een passie voor bloembollen. Manuela is werkzaam bij Sint Anna in Boxmeer, waar ze ouderen verzorgt. Daarbij is ze ook mantelzorger voor haar moeder.

Haar man Antoine gaf haar  op voor de rubriek jarige van de week. “We proberen er een leuke dag van te maken, ondanks de huidige coronamaatregelen”, zo meldt hij.


Inwoners van Vierlingsbeek en Groeningen en aanliggende dorpen maken wekelijks kans op een gratis cadeaupakket Heldrootjes, beschikbaar gesteld door PLUS Verbeeten, en een frietje met een snack (frikandel, kroket of bami), beschikbaar gesteld door ‘t Zwaantje.

Wat moet u daarvoor doen? Mail een foto van de jarige met naam, adres en geboortedatum naar info@koenenmediaencommunicatie.nl. Schrijf er ook een kort verhaaltje bij over de jarige. Uit de inzendingen wordt wekelijks door onze redactie een jarige van de week getrokken. Deze jarige komt met foto en kort verhaaltje op de website www.ilovevierlingsbeekgroeningen.nl te staan. Voor beide prijzen krijgt hij of zij een waardebon in de brievenbus, waarna de prijzen bij PLUS en ‘t Zwaantje verzilverd kunnen worden.

Manuela samen met dochter