Gilde Groeningen: receptie koningspaar en huldiging jubilarissen op 10 april.
Gilde Groeningen: receptie koningspaar en huldiging jubilarissen op 10 april. Foto: eigen foto

Receptie koningspaar en jubilarissen gilde Groeningen

Groeningen

Op zondagmiddag 10 april zet het St. Anthonius- en St. Nicolaasgilde Groeningen een feestelijke middag op touw met de vanwege corona twee keer eerder uitgestelde receptie voor het koningspaar en de jubilarissen, gevolgd door de huldiging van de jubilarissen.

Tijdens deze bijeenkomst wordt ook officieel afscheid genomen van oud-burgemeester Karel van Soest als beschermheer van het gilde en wordt zijn opvolger geïnstalleerd.

Het programma:
13.30 uur: Trom- en vendelhulde voor het koningspaar en de jubilarissen. Traktatie door de koning aan alle aanwezige kinderen.
14.00 uur: Aanvang receptie. Gelegenheid tot het feliciteren van het koningspaar Hilde en Maik Vloet en de onderstaande jubilarissen. Huldiging jubilarissen. Afscheid beschermheer en installatie van zijn opvolger.
16.30 uur: Optreden drumband.
17.30 uur:  Aanvang warm/koud-buffet voor alle aanwezigen welke zich vooraf opgegeven hebben.

Jubilarissen:
25 jaar gildebroeder Erwin Vousten, 25 jaar tamboer Paul School en Jeroen Rouwens, 40 jaar gildebroeder Tonny School en Rinus Thijssen, 50 jaar gildebroeder en 60 jaar tamboer Rini Peters en 65 jaar lid tamboerkorps Frans Kusters.

Het gilde nodigt iedereen van harte uit om het nieuwe koningspaar Maik en Hilde Vloet en bovengenoemde jubilarissen te komen feliciteren.