Jan Nillesen  zwaait af, hij neemt in stijl afscheid van Zalencentrum Concordia en zijn bezoekers.
Jan Nillesen zwaait af, hij neemt in stijl afscheid van Zalencentrum Concordia en zijn bezoekers. Eigen foto

Afscheid van ‘Nillus’ met carnavalsfestijn

Carnaval

Tijdens D’n letste van d’n dikke Nillus op carnavalsdinsdag 1 maart vanaf 15.11 uur kan iedereen die Jan Nillesen  wil bedanken voor alles wat hij als eigenaar van Zalencentrum Concordia voor het dorp heeft gedaan, voor een all-in-prijs van 33 euro vier uur lang onbeperkt genieten van een gevarieerd carnavalsprogramma, bier, wijn, fris en een buffetdiner.

Een gevarieerd buffet dat natuurlijk door Jan ‘Nillus’ in zijn eigen keuken is gemaakt. Het initiatief voor dit carnavalsfestijn komt van carnavalsvereniging De Keieschieters, die voor de invullen van het programma, dat bol staat van de muziek-, dans- en buutteoptredens, zorgt en vindt dat de horecanemer vanwege zijn verdiensten op de laatste carnavalsdag een afscheid in stijl verdient. 

Om misverstanden te voorkomen: de drank en het buffetdiner worden voor het totaalbedrag van 33 euro verzorgd door Jan Nillesen, carnavalsvereniging De Keieschieters zorgt alleen voor de kaartverkoop. Kinderen tot en met tien jaar betalen voor het totale carnavaleske en culinaire pakket 10 euro. 

Kaarten voor dit carnavaleske uitzwaai-evenement van ‘Nillus’ zijn verkrijgbaar via 

www.ticketkantoor.nl/shop/dikkenillus

Zie ook:
www.ilovevierlingsbeekgroeningen.nl/nieuws/carnaval/92319/de-keieschieters-presenteert-bomvol-en-gevariee

Kèèsteenebal in Gryphus: Ailov! Ailov! Ailooov! Al het nieuws uit Groeningen en Vierlingsbeek (ilovevierlingsbeekgroeningen.nl)