Wie worden de opvolgers van prins Paul II en adjudant René?
Wie worden de opvolgers van prins Paul II en adjudant René? Foto: Yvonne Jacobs Fotografie

Keieschieters presenteert nieuwe prins, druk met carnavalspuzzel

Carnaval

Carnavalsvereniging De Keieschieters Vierlingsbeek-Groeningen gaat met een alternatief programma carnaval vieren. Dat heeft ze vandaag op haar socials bekendgemaakt. Er wordt in ieder geval een nieuwe prins uitgeroepen als opvolger van prins Paul II, die vanwege de coronapandemie al sinds november 2019 over De Keieschieters heerst. 

‘Na november hebben wij de focus gelegd op wat er kan met het carnaval 2022’, zo begint het bericht. ‘Als bestuur zijn we omgeturnd naar denksporters. Zoals we nu weten zal er een alternatief programma komen waar we het eerste concept voor klaar hebben liggen. Deze week gaan we verder met de puzzel en hopen snel de laatste stukken te kunnen leggen. Hoewel met de onzekerheid van nu die laatste stukken zomaar eens de laatste week pas gelegd kunnen gaan worden. Wat we wel al kunnen zeggen is dat er een nieuwe prins zal uitkomen. Dus dat ingrediënt is alvast aanwezig. Verder zullen we een fantastische nieuwe activiteit op de zaterdag organiseren. En zal de zondag vooral in het teken van de jeugd staan. Ook de maandag zullen wij vernieuwend zijn qua invulling. Wat? Dat houden we nog even geheim. Zoals het er nu uitziet, zullen vele activiteiten geplaceerd zijn, met dus een beperkte capaciteit. Dit betekent dat we met kaartverkoop/ reservering zullen moeten gaan werken’.

Via de website en de social media van De Keieschieters wordt binnenkort het definitieve programma met alle benodigde informatie bekendgemaakt.