De carnavaleske liedjesavond van ZEV gaat niet door op zaterdag 15 januari.
De carnavaleske liedjesavond van ZEV gaat niet door op zaterdag 15 januari. Foto: pixabay

Liedjesavond ZEV gaat niet door

Carnaval

De liedjesavond Ojjem van ège Bojjem van Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek (ZEV), met  dit keer als thema ‘Mit un lach en un traon’, gaat vanwege alle onzekerheid rondom de coronapandemie niet door op zaterdag 15 januari in Zalencentrum Concordia. 

‘Wij willen een normale carnavaleske liedjesavond, niet 1.5 meter van elkaar of zittend op een stoel, maar gewoon zoals we dat gewend zijn. Op dit moment is er weinig uitzicht dat we ’s avonds en zonder belemmeringen op het podium kunnen staan. Tja, en dan moet je toch een keer de knoop doorhakken. Jammer, maar het is niet anders’, meldt de organisatie in een brief aan de deelnemers.

Maar de liedjes zijn niet voor niets gemaakt. De bedoeling is dat ze opgenomen worden met beeld, vervolgt de organisatie. ‘Wanneer dit staat te gebeuren, is afhankelijk van de coronaontwikkelingen. Op dit moment staat 2 januari gepland voor de geluidsopname. Het is natuurlijk de vraag of de begeleidingsband en jullie dan ook al klaar zijn om het nummer op te nemen. Wellicht wordt het op een later moment opgenomen. We houden jullie hiervan natuurlijk op de hoogte’. 

Misschien dat er nog een digitale, online presentatie volgt. ‘De liedjes zijn in ieder geval klaar; de opname is klaar en wie weet kunnen we op een later moment nog een keer echt ergens op een podium staan. Jullie zelf hebben de opname straks ook, dus kun je altijd ook nog je eigen feestje ermee vieren. En is dit allemaal niet het geval, dan hebben we eventueel al mooie nummers voor 2023’, aldus de organisatie, die de deelnemers de komende tijd op de hoogte houdt van haar plannen.