Het geplande jubileumprogramma van De Keieschieters gaat, binnen de coronarichtlijnen, door.
Het geplande jubileumprogramma van De Keieschieters gaat, binnen de coronarichtlijnen, door. Foto: Persfoto

Jubileum Keieschieters: ‘Het gaat door!’

Carnaval

Alle geplande festiviteiten van de jubilerende 6x11-jarige carnavalsvereniging De Keieschieters Vierlingsbeek-Groeningen gaan binnen de huidige coronarichtlijnen door.

Dat betekent dat de toegang tot feesten alleen kan met een geldige QR-code, en dat er een maximum geldt voor het aantal personen binnen, meldt secretaris Rob van Berlo, die de afgelopen week intensief contact had met de gemeente Boxmeer over de laatste coronaontwikkelingen en -besluiten. “In Zalencentrum Concordia geldt een maximum van 750 mensen, 75 procent van de normale capaciteit. De veiligheid van de mensen staat voorop. We gaan er, binnen de huidige coronaregels, gewoon een fantastisch feest van maken. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar!”

De Keieschieters kijken uit naar de viering van hun jubileum. De carnavalsvereniging uit Vierlingsbeek en Groeningen heeft een gevarieerd programma in elkaar getimmerd om haar 6x11-jarig bestaan te vieren, met als een van de hoogtepunten de Grandioze Feestavond op zaterdag 27 november in het tot carnavalsfeesttempel omgebouwde Zalencentrum Concordia, met optredens van carnavalscracks als Bjorn & Mieke, Wir sind Spitze! en DJ Jan Smit. 

Voor meer informatie:

‘Het dak gaat eraf’ Al het nieuws uit Groeningen en Vierlingsbeek (ilovevierlingsbeekgroeningen.nl)

https://www.dekeieschieters.nl/https/-/www-ticketkantoor-nl/shop/keieschieters/nl/

Bekijk het bijbehorende  filmpje: https://www.facebook.com/cvdekeieschieters/videos/874675813408266