Reliving The Past 80/90’s in Zaal Zeven, ook een leuk  avondje uit voor bezoekers uit Vierlingsbeek en Groeningen.
Reliving The Past 80/90’s in Zaal Zeven, ook een leuk avondje uit voor bezoekers uit Vierlingsbeek en Groeningen. Foto: Joost Duppen

Reliving The Past 80/90’s en Hazes centraal in Zaal Zeven

Algemeen

Zaal Zeven van Hotel Asteria in Venray maakt zich op voor een druk najaar. “Gelukkig kunnen we binnen de coronarichtlijnen weer feesten, partijen en concerten houden in onze prachtige feestzaal”, vertelt manager Jaco Nabuurs uit Vierlingsbeek. “Niet alleen wij hebben er zin in, maar we merken ook dat de mensen weer écht zin hebben in een heerlijk avondje uit. Nou, dan zijn ze bij ons aan het juiste adres. Want op muzikaal gebied trekken we in Zaal Zeven de komende tijd alle registers open.” 


De kaartverkoop voor het muzikale spektakel Reliving The Past 80/90’s op zaterdag 6 november is inmiddels in volle gang. Datzelfde geldt voor de Tribute to André Hazes op zaterdag 4 december. Voor alle feesten geldt ook dit keer weer dat er een compleet avondje uit van gemaakt kan worden, aangezien hotel-restaurant Asteria de mogelijkheid biedt voor een diner voor- of een overnachting achteraf”, legt Nabuurs uit. “Mensen die willen genieten van de beste muziek uit de jaren 80 of 90 kunnen tijdens Reliving The Past hun hart bij ons ophalen. Ze kunnen zelf hun eigen nummers aanvragen en de bijbehorende muziekclips van toen zijn op grote schermen te zien. DJ Ronald en VJ Christian maken er samen een groot feest van. Tevens zullen enkele danseressen de aanwezigen op de gekleurde dansvloer tot grote hoogte opzwepen.” Nieuw dit jaar is Silent DJ John Macraven. Deze populaire Nederlandse dj vermaakt de bezoekers in een andere zaal met, hoe kan het ook anders, muziek uit de 80’s en 90’s. 

De ticketverkoop voor Reliving The Past 80/ 90’s verloopt online. “Een beperkt aantal kaarten is verkrijgbaar aan de receptiebalie van Hotel Asteria”, weet Nabuurs. “De deuren van Zaal Zeven openen om 19.00 uur. De avond zal tot circa 0.00 uur duren. Mochten de maatregelen versoepeld worden, dan wordt de geplande tijd van 20.00 uur tot 01.30 uur aanhouden.”

De Vierlingsbekenaar wil fans van de muziek van André Hazes tevens wijzen op de tribute die op zaterdag 4 december in Zaal Zeven wordt verzorgd. “Een avond voor de echte Hazes-fans. Wie kent de volksliedjes van dé bekendste volkszanger van Nederland niet? Zelf brul ik nummers als ‘Een beetje verliefd’, ‘De vlieger’ en Zij gelooft in mij’ ook altijd mee. Tijdens deze Hazes-tribute wordt in Zaal Zeven door Een Avond met H6, bestaande uit een dertiental topmuzikanten samen met een ijzersterke Hazes-zanger, een muzikaal eerbetoon aan de Amsterdamse volkszanger gebracht.” 

Kijk voor meer informatie over Reliving The Past 80 en 90 op de website www.zaalzeven.nl/mogelijkheden/relivingthepast.

Kijk voor meer informatie over de Hazes-tribute op www.zaalzeven.nl/mogelijkheden/tribute-andre-hazes

Een Avond met H6 verzorgt een Hazes-tribute, zaterdag 4 december in Zaal Zeven