Antwan Bouten is uitgeroepen tot jarige van de week.
Antwan Bouten is uitgeroepen tot jarige van de week. Persfoto

Antwan Bouten is Abraham!

Jarige

Antwan Bouten viert vandaag zijn vijftigste verjaardag. Afgelopen zaterdag heeft hij een geweldig feest gevierd samen met zijn prachtige vrienden in Zaal Zeven bij Asteria in Venray.

‘Antwan is een bezige bij die voor iedereen klaarstaat. Naast het vaderschap van zijn twee knappe zoons Daan en Cas is deze kersverse Abraham ook een toegewijde echtgenoot voor zijn lieve vrouw Vera. In het dagelijks leven is hij directeur van meubelproductiebedrijf Haveco. In zijn vrije tijd is hij jeugdvoorzitter van Volharding, gangmaker en lid van carnavalsvereniging De Keieschieters. Daarnaast is hij de koning van de barbecue. Om zijn bourgondische leven te compenseren wandelt hij ook een paar keer in de week door ons mooie dorpje. Antwan, van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag vandaag’, zo laten zijn vrienden aan onze redactie weten. 

De redactie van www.ilovevierlingsbeekgroeningen.nl is op zoek naar een nieuwe jarige! Inwoners van Vierlingsbeek en Groeningen en aanliggende dorpen maken wekelijks kans op een gratis cadeaupakket Heldrootjes, beschikbaar gesteld door PLUS Verbeeten. Tevens krijgt de jarige van de week een frietje met een snack (frikandel, kroket of bami), beschikbaar gesteld door ‘t Zwaantje.

Wat moet u daarvoor doen? Mail een foto van de jarige met naam, adres en geboortedatum naar info@koenenmediaencommunicatie.nl. Schrijf er ook een kort verhaaltje bij over de jarige. Voor meer informatie klik hier.