Mees de Groot met I love-beer en -slabbetje op de foto.
Mees de Groot met I love-beer en -slabbetje op de foto. Foto: Persfoto

I love-beer en -slabbetje voor Mees de Groot

geboortenieuws

Mees de Groot is woensdagmiddag samen met zijn ouders Han en Anke door de redactie van I Love Vierlingsbeek-Groeningen in het kader van de rubriek Hier ben ik! verrast met een knuffelbeer met een slabbetje met daarop de tekst ‘I Love Vierlingsbeek-Groeningen’. 


Het gezin is woonachtig in de Burggraaf in Vierlingsbeek. Mees is geboren op 24 augustus 2023. ‘Wij zijn dolgelukkig met de geboorte van onze zoon’, zo valt te lezen op de geboortekaart van de familie De Groot.



Ouders die ook in het bezit willen komen van zo’n I Love-beer en I Love-slabbetje, wordt verzocht een mailtje te sturen (met naam boreling, namen van vader en moeder, geboortedag en adres) naar onze redactie: info@koenenmediaencommunicatie.nl. Of een geboortekaartje af te geven bij Koenen Media en Communicatie, De Roei 3, in Vierlingsbeek.

Vervolgens maakt onze redactie een afspraak voor een fotomoment, waarop de ‘prijzen’ in het bijzijn van een fotograaf aan de ouders (of een van hen) worden overhandigd en de bijbehorende felicitaties worden overgebracht. Deze foto wordt vervolgens op de website gepubliceerd, zodat alle inwoners van Vierlingsbeek en Groeningen op de hoogte (kunnen) zijn van de jongste aanwinst in de dorpen.