Denise Kersten en Pascal Kuijpers vormen het boerenbruidspaar van De Keieschieters.
Denise Kersten en Pascal Kuijpers vormen het boerenbruidspaar van De Keieschieters. Foto: Geert Evers

Pascal en Denise boerenbruidspaar Keieschieters

Carnaval

Het boerenbruidspaar van De Keieschieters Vierlingsbeek-Groeningen wordt dit carnavalsseizoen gevormd door Pascal Kuijpers en Denise Kersten. Dat is zaterdagavond tijdens het prinsenbal in het tot carnavalstempel omgebouwde kerkgebouw bekendgemaakt. De boerenbruidegom is woonachtig in Vierlingsbeek en de boerenbruid in Groeningen. 

Pascal is getrouwd met Carmen, ze hebben drie kinderen: Eline, Isa en Kay. Het gezin woont in de Laurentiusstraat in Vierlingsbeek. De boerenbruidegom is zelfstandig ondernemer (montage van installaties op hoogte) en geniet als hobby vooral van zijn gezinsleven. Denise woont samen met Stef Kersten, ze hebben twee kinderen: Sep en Joes. Het gezin woont aan Voortweg in Groeningen. De boerenbruid is van beroep directiesecretaresse en haar hobby’s zijn lezen en wandelen. 

Beiden hoefden niet lang na te denken toen ze de vraag kregen om het boerenbruidspaar van De Keieschieters te worden. “Nee, het is erg spannend, maar ook superleuk om te mogen doen”, meldt Pascal. “Carnaval is een groot feest en gezelligheid.”? Daar is Denise het mee eens. “We gaan op een mooie manier carnaval beleven, eindelijk een bruiloft!”