Stefan Hendrikx staat op vrijdag 24 november op de planken bij Gryphus.
Stefan Hendrikx staat op vrijdag 24 november op de planken bij Gryphus. Foto: Anne van Zantwijk

Try-out Stefan Hendrikx in Gryphus

Vierlingsbeek

In Gryphus vindt vrijdag 24 november een cabaretvoorstelling plaats van Stefan Hendrikx. In de Vierlingsbeekse soos speelt hij een try-out van zijn eerste avondvullende voorstelling Who’s The Man.

Stefan Hendrikx, winnaar Leids Cabaret Festival 2022, is een man, maar weet niet wat voor een. In Who’s The Man gaat hij op zoek: op dates, op een familiebarbecue, als hij danst, als hij gewoon even iets wil zingen. Maar als het er echt op aankomt, is hij dan wel bereid te staan voor wie hij is?

Gewapend met een enorme fantasie, een loopstation waar hij live muziek mee maakt en een hoge grapdichtheid neemt hij het publiek mee in zijn zoektocht naar wat voor man hij nou eigenlijk wil zijn.

‘Retegrappig. De jury hing aan zijn lippen en lachte hardop… Een spannende artiest met onvoorspelbare moves.’ - jury Leids Cabaret Festival 

Gryphus is geopend vanaf 20.30 uur. Het optreden van Stephan Hendrikx begint om 21.00 uur. Voor deze voorstelling zijn kaarten à 12,50 euro telefonisch te reserveren via 0478.630508. Reserveren via internet is mogelijk via de website van Gryphus: www.gryphus.nl. Bezoekers die jonger zijn dan 20 jaar kunnen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs een korting krijgen op de entreeprijs van 3,00 euro. Meer informatie is te vinden op www.gryphus.nl.

Voor deze voorstelling, en voor alle andere cabaretvoorstellingen, zijn gratis kaarten te winnen via de socials van Gryphus, namelijk Facebook en Instagram. Deze kaarten worden gesponsord door PLUS Verbeeten en de actie loopt tot volgende week vrijdag.