Herberg Thijssen zet op 16 december weer een kerstmarkt naar Düsseldorf op touw.
Herberg Thijssen zet op 16 december weer een kerstmarkt naar Düsseldorf op touw. Foto: Persfoto

Met de bus naar kerstmarkt Düsseldorf

Vierlingsbeek

Herberg Thijssen organiseert op zaterdag 16 december weer een reis naar een populaire kerstmarkt. Dit keer is de Duitse stad Düsseldorf de bestemming.

“De kerstmarkt in Düsseldorf is erg afwisselend. De zes pleinen die het decor vormen voor deze gezellige kerstmarkt hebben elk een geheel eigen karakter. De sfeer op elk plein is anders. Het ene plein is modern terwijl het andere plein juist heel traditioneel is”, weet Maarten Hermans, uitbater van Herberg Thijssen.

“De kerstmarkt in Düsseldorf is het ideale uitje voor het hele gezin. De kerstmarkt is met al haar gezelligheid voor iedereen aantrekkelijk. Gezellige muziek en mooie lichtjes maken de kerstmarkt ook voor kinderen leuk. Daarnaast is op de Schadowplatz speciaal voor de allerkleinsten een overdekt poppentheater ingericht. Ook kunnen belangstellenden lekker zwieren in een van de draaimolens op het plein. De Düsseldorfse kerstsmarkt staat bekend als de mooiste van Duitsland en is een gezellig kerstuitje voor jong en oud, man en vrouw.”

De kerstmarktbezoekers kunnen onder meer genieten van marktkramen, schilderachtige huisjes en hoge dennenbomen, die allemaal zijn verlicht met kerstlampjes. “Hier kun je werkelijk al je kerstinkopen doen, maar ook de winkels in het winkelhart zijn helemaal in kerstsfeer. Reserveer tijdig om zeker te zijn van een plek.”

De deelnemers aan deze kerstreis worden om 9.00 uur bij Herberg Thijssen aan de Spoorstraat in Vierlingsbeek ontvangen met koffie/ thee en een huisgemaakte kerstlekkernij. Om 10.00 uur vertrekt de luxe touringcar vervolgens naar Düsseldorf, waar de deelnemers van circa 11.30 uur tot 17.00 uur over de kerstmarkt kunnen struinen. Rond 18.30 uur is de bus terug bij Herberg Thijssen, waar een winters buffet wordt geserveerd. 

  • Boek nu voor slechts €44,75 p.p.
  • Reserveer via cafe@herbergthijssen.nl (o.v.v. Kerstreis 2023)
  • Meer info? www.herbergthijssen.nl

Van tevoren reserveren voor deze kerstreis is noodzakelijk