In Overloon vindt op zondag 10 december de sfeer- en kerstmarkt Lekker Loën plaats.
In Overloon vindt op zondag 10 december de sfeer- en kerstmarkt Lekker Loën plaats. Foto: Pixabay

Lekker Loën sfeer- en kerstmarkt op 10 december

Regionaal

In het Museumpark in Overloon vindt op zondag 10 december van 11.00 tot 16.00 uur de sfeer- en kerstmarkt Lekker Loën plaats. 

De markt is van 11.00 tot 16.00 uur vrij toegankelijk, er is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig. De bezoekers kunnen op deze markt langs ruim 35 kramen met hobbyisten, (oude) ambachten en allerlei producten wandelen. Natuurlijk is er warme chocomel of glühwein en/of een lekker kop warme soep te verkrijgen. Ook de oliebollenkraam ontbreekt niet.

Voor de kinderen is er een oud-Hollandse zweefmolen en ook kunnen ze de schaapjes van de schaapskudde knuffelen. Met een beetje geluk komen ze ook de kerstman tegen. Tevens kunnen belangstellenden tegen een kleine vergoeding loten kopen voor de kerstloterij. Natuurlijk is er ook muziek. Dit jaar treden het jeugdorkest van de Fanfare Overloon en de koren Logeko en Palet in stijl op.

De ondernemers aan het plein (Plien Modelbouw, Vintage, restaurant Museumzicht, Dumpshop de Papegaai), speeltuin Gewoon Buiten en Oorlogsmuseum Overloon zijn ook geopend.