De feestelijke prijsuitreiking van de quiz vindt op 13 mei plaats bij Perron 22; inloop vanaf 21.00 uur.
De feestelijke prijsuitreiking van de quiz vindt op 13 mei plaats bij Perron 22; inloop vanaf 21.00 uur. Foto: website Perron 22.

Dorpsquiz op 13 mei: aanmelden tot 15 april

Vierlingsbeek

De werkgroep Dorpsquiz ‘k wet’t  houdt op zaterdag 13 mei van 17.00 tot 21.00 uur de vierde editie van de dorpsquiz voor Vierlingsbeek en Groeningen. ‘Tot 15 april kunnen de teams zich voor de quiz aanmelden. We hopen dat dit keer ook verenigingen verschillende teams aanleveren. Als ze winnen, kunnen ze ook nog hun kas spekken’, zo melden de organisatoren in een bericht aan onze redactie. 

Teams van strijden om de eer tijdens een interactieve quiz. De quiz bestaat uit circa honderd vragen en doe-opdrachten. Sommige over Vierlingsbeek en Groeningen, maar zeker niet allemaal. De dorpsquiz is voor jong en oud, alle leeftijden zijn nodig om de juiste antwoorden te vinden of opdrachten uit te voeren. De uitslag wordt diezelfde avond in B&B Perron 22 bekendgemaakt. Het advies is om een team van minimaal tien personen te vormen.


‘Wil je als vereniging, stichting, initiatiefgroep meedingen aan de prijzenpot van de dorpsquiz en in aanmerking komen voor ‘een goed doel’, dan verwachten we vooraf een korte omschrijving van dit doel voor Vierlingsbeek of Groeningen, laat de organisatie weten. ‘De enige voorwaarde is dat je zelf ook een team aanlevert’. De doelomschrijving dient (in tekst of videoboodschap) binnen te zijn vóór 15 april 2023 bij stggroevie@gmail.com. 

Teams kunnen zich inschrijven tot 15 april 2023 via http://groevie.myonline.store/

De dorpsraad heeft de werkgroep een bedrag van 500 euro verstrekt als bijdrage in de organisatiekosten.

Zie eerder bericht over het subsidieverzoek:
https://www.ilovevierlingsbeekgroeningen.nl/nieuws/vierlingsbeek/97639/subsidieaanvraag-voor-dorpsquiz