Melting Eyes, headliner van de Beekfeestavond op 1 april.
Melting Eyes, headliner van de Beekfeestavond op 1 april. Foto: Suzanne Minks Photography

Beukfeest met drie bands in Gryphus

Vierlingsbeek

Het is weer tijd voor een Beukfeest in het Vierlingsbeekse podium Gryphus. Op zaterdag 1 april staan er weer drie deathmetalbands op de planken: Melting Eyes, Bone Of Elk en Anarchos. 

Uit het oosten des lands komt Anarchos. Sinds de oprichting in 2010 draagt deze formatie haar steentje bij aan de collectieve gehoorbeschadiging van de Nederlandse metalscene. Het kwintet klappert zonder poespas zijn deathmetal in het rond. Daarna is het de beurt aan de melodische deathmetalband Bone Of Elk. De band heeft een Vlaamse frontvrouw: Delphine. Net voor de jaarwisseling kwam de debuutsingle My Fair Of Darkness uit en dat is de voorloper van een aanstaande EP.

De geschiedenis van het Haagse Melting Eyes gaat terug tot februari 2017. Dit kwartet speelt een stevige pot old school deathmetal en heeft onder meer ex-leden van Deathhammer en Compos Mentis in zijn gelederen. Het viertal debuteert in 2021 met de EP My Final Resting Place en is klaar voor meer. Gryphus is geopend vanaf 20.30 uur, de eerste band start om 21.00 uur. De entree bedraagt 10 euro. Bezoekers jonger dan 20 jaar betalen 8 euro.

Kaarten voor dit Beukfeest zijn te reserveren via www.gryphus.nl.


Bijschrift - Persfoto