Certificaat Gastvrijheid en Voedingsveiligheid voor twaalf vrijwilligers van gemeenschapshuis Joffershof.
Certificaat Gastvrijheid en Voedingsveiligheid voor twaalf vrijwilligers van gemeenschapshuis Joffershof. Foto: Persfoto

Certificaat voor vrijwilligers Joffershof: ‘Leerzame, gezellige dag’

Vierlingsbeek

Twaalf vrijwilligers van gemeenschapshuis Joffershof in Vierlingsbeek namen zaterdag deel aan een workshop Gastvrijheid en Voedingsveiligheid. Deze workshop werd Joffershof aangeboden door ’t Heft, een platvorm voor gemeenschapshuizen in Noord-Brabant dat zijn leden regelmatig bezoekt.

‘Tijdens een adviesgesprek kun je als lid aangeven waar je mee bezig bent, waar je tegenaan loopt en wat je kansen zijn’, zo meldt het bestuur van Joffershof, dat na overleg met de vrijwilligers besloot deze workshop te volgen. ‘We zien het als een opfriscursus om onze gasten nog beter van dienst te zijn. Tijdens de workshop gingen we met elkaar in gesprek over hoe wij de thema’s ervaren en hanteren binnen Joffershof. Onder leiding van twee deskundigen op deze gebieden bleek dat we het niet slecht deden. Maar er zijn altijd verbeterpunten die wij als vrijwilligers opslaan en meenemen. Na afloop kregen alle deelnemers een certificaat en werd er onder het genot van een drankje nog wat nagepraat en de conclusie was: het was een leerzame, maar ook gezellige dag’.


’t Heft verzorgde een workshop Gastvrijheid en Voedingsveiligheid.

t Heft verzorgde een workshop Gastvrijheid en Voedingsveiligheid.