Voor de lustrumeditie van de Bekse Heerenzitting heeft de organisatie een aantal toppers weten te strikken.
Voor de lustrumeditie van de Bekse Heerenzitting heeft de organisatie een aantal toppers weten te strikken. Foto: Persfoto

Bekse Heerenzitting in de startblokken

Vierlingsbeek

Ze staan te trappelen van ongeduld. Zowel de organisatie als de artiesten als de bezoekers kijken uit naar komende zondag als vanaf 11.11 uur in De Wildeman de vijfde editie van de Bekse Heerenzitting wordt gehouden.

Met 250 mannen (18+) die zin hebben in een aantal uren vrouwelijk, muzikaal en verbaal vermaak is De Wildeman ‘strak uitverkocht’, zo meldt Ron van Daal namens de organisatie, die voor deze lustrumeditie onder meer tonprater, stand-upcomedian, entertainer en columnist Rob Scheepers, cabaretier Marlon Kicken en de tonpraters Joep de Wildt, Hans Verbaarschot en Berry Knapen en zangeres Anita Rosendorf  heeft weten te strikken. 

“We sluiten de zitting traditiegetrouw ouderwets af in de kroeg. Kortom, het wordt weer een topdag. Maar voor ons als organisatie wordt dit wel het laatste jaar. Daarna kan de jeugd het overnemen als ze dit ziet zitten”, zo besluit Van Daal. 

Na een eenmalig uitstapje naar toenmalig Zalencentrum Concordia, vanwege de verbouwing van De Wildeman, keert de zitting komende zondag terug naar het café-restaurant aan de Grotestraat. Daar waar het allemaal begon. 

De zaal gaat open om 10.15 uur. Er is geen mogelijkheid om te pinnen. 

Voor meer informatie: www.bekseheerenzitting.nl.