Op 7 januari halen leerlingen van groep 8 lege flessen op ter bekostiging van hun uitje naar de Efteling.
Op 7 januari halen leerlingen van groep 8 lege flessen op ter bekostiging van hun uitje naar de Efteling. Foto: eigen foto

Flesseninzamelactie groep 8 Laurentiushof voor Efteling

Vierlingsbeek

De ouders van de leerlingen van groep 8 van basisschool Laurentiushof in Vierlingsbeek willen ook dit jaar, als afsluiting van de basisschooltijd, voor alle groep 8’ers een uitje naar de Efteling, het populaire attractiepark in Kaatsheuvel, organiseren.  Deze Efteling-dag staat gepland op maandag 3 juli 2023. 

‘Om deze dag deels te bekostigen willen we ook dit jaar weer een flesseninzamelactie houden en wel op zaterdag 7 januari tussen 12.00 en 14.00 uur in Vierlingsbeek en Groeningen’, zo melden ze aan onze redactie. ‘Er zal deze dag ook een inzamelteam staan bij de PLUS  en tevens kunt u de laatste weken van dit jaar uw statiegeldbonnetje bij de PLUS doneren aan deze actie. Hierbij willen we dan nu een oproep doen aan alle ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes, lieve buren, vrienden en bekenden om allemaal de lege flessen te bewaren, zodat de kinderen van groep 8 deze op zaterdag 7 januari kunnen komen ophalen. Namens alle kinderen van groep 8 alvast superbedankt’.