De Kerst Sing-Walk Along-route in beeld.
De Kerst Sing-Walk Along-route in beeld. Foto: eigen foto

Route Kerst Sing/ Walk Along bekend: publieksprijs voor best versierde huis

Vierlingsbeek

De Kerst Sing/ Walk Along in Vierlingsbeek vindt plaats op kerstavond 23 december en bestaat uit een wandelroute met onderweg onder meer optredens van kleine muziek- en toneelgezelschappen. De Laurentiuskerk neemt een centraal punt in. In de kerk vindt tevens een kort programma, dat een paar keer wordt herhaald, plaats. De optredens beginnen om 18.30 uur en duren tot 21.00 uur. De Mariakapel in de kerk is die avond ook geopend. De route blijft ook op 24, 25 en 26 december bestaan (zonder optredens). 

Op het kaartje is de route van dit jaar te zien. De mensen die woonachtig zijn aan de route krijgen binnenkort een briefje in de bus met het verzoek hun huis mooi te versieren. ‘Het maakt niet uit of het een zee van lichtjes is, een creatief tafereel of een stijlvol geheel met kaarsjes. Dit jaar zal er zelfs een publieksprijs te winnen zijn voor het best versierde huis’, zo meldt de organisatie. 

De routekaart inclusief kerstfigurenbingokaart is te koop voor 0,50 euro. De kaartjes zijn af te halen op zaterdag 17 december van 12.00-16.00 uur bij de grote picknicktafel bij de bibliotheek of op afspraak bij Christa Moeskops (telefoon 06-144 82 358), Marloes Lenkens (telefoon 06-209 75 180) of Joke Deriet (telefoon 06-126 21 309). 


De route met de locaties van de activiteiten in beeld. 

De werkgroep bestaat uit Marloes Lenkens, Marjolein de Bruin, Christa Moeskops, Joke Deriet en Diny Bartels.