Kim Schuddeboom. opent het cabaretseizoen van Gryphus.
Kim Schuddeboom. opent het cabaretseizoen van Gryphus. Foto: Krijn van Noordwijk

Kim Schuddeboom opent cabaretseizoen Gryphus

Vierlingsbeek

Na jaren vol melige meiden, dolle duo’s, cynische conferenciers, snelle stand-uppers, dames met ballen, heren met hersens, vreemde vogels en andere prettig gestoorde types trakteert Gryphus in Vierlingsbeek het publiek ook het komend seizoen weer op een vijftal gevarieerde avonden vol prettige buikpijn.

Onbedaarlijk lachen om prachtige programma’s van Nederlands cabarettalent. Oude bekenden en nieuwe gezichten in de personen van Thjum Arts (4 november), Marlon Kicken (9 december), Kees van Amstel (13 januari) en Jeroens Clan (10 maart). Het cabaretseizoen van Gryphus wordt op vrijdag 7 oktober geopend met een voorstelling van Kim Schuddeboom. Vanaf 21.00 uur speelt zij een try-out van haar eerste avondvullende voorstelling Ongeschreven.

Kim Schuddeboom gaat haar eerste avondvullende stand-upshow maken. De inhoud is ongefilterd en voor sommige mensen absoluut niet herkenbaar, maar dat geeft niet. Uit ervaring weet Kim Schuddeboom dat je prima kunt functioneren in een omgeving waar je de mensen niet begrijpt. En dat gunt ze iedereen: waarom zou je proberen anderen te begrijpen als je zelf werkelijk geen idee hebt? De comedian verzet zich tegen taboes, hokjesdenken en andere verplichtingen die van onze maatschappij een geestelijke eenheidsworstenfabriek maakt. Hoe ongemakkelijker het wordt, hoe scherper haar grappen.

Kim Schuddeboom (Alkmaar, 1985) heeft een bliksemcarrière. Al na een paar jaar spelen vindt ze een plek bij het prestigieuze collectief Comedytrain. Kim dubbelt met Ronald Goedemondt, Henry van Loon en Jeroen Leenders en debuteert in april 2022 op televisie in het programma Avondshow Stand-ups. In augustus schittert Schuddeboom op Lowlands.

De cabaretvoorstelling van Kim Schuddeboom vindt plaats op vrijdag 7 oktober in Gryphus te Vierlingsbeek. Gryphus is geopend vanaf 20.30 uur. Het optreden van Kim Schuddeboom begint om 21.00 uur. Voor deze voorstelling zijn kaarten à 12,50 euro te reserveren via www.gryphus.nl of telefonisch via 0478.630508. Bezoekers die jonger zijn dan 20 jaar kunnen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs een korting krijgen op de entreeprijs van 3,00 euro. Meer informatie is te vinden op www.gryphus.nl.