'Bèèk ruumt op en Gruuninge ok' vindt plaats op zondag 19 juni van 11.00 tot 14.00 uur.
'Bèèk ruumt op en Gruuninge ok' vindt plaats op zondag 19 juni van 11.00 tot 14.00 uur. Foto: eigen foto

‘Bèèk ruumt op en Gruuninge ok’ is terug

Vierlingsbeek

Na bijna twee jaar gaan Vierlingbeek en Groeningen onder de titel  ’Bèèk ruumt op en Gruuninge ok’ weer opruimen. Dit gebeurt op zondag 19 juni 2022 van 11.00 uur tot 14.00 uur.

‘Nog geen idee wat je je vader moet geven met Vaderdag? Neem hem mee langs de vele kraampjes in Bèèk en Gruuninge en zoek samen wat moois uit’, zo meldt de organisatie. ‘Of is uw garage of zolder toe aan een zomerschoonmaak? Doe dan vooral mee. Bied uw spulletjes een tweede leven door uw garage open te zetten of spullen vanaf uw oprit te verkopen tijdens de garageverkoop van Vierlingsbeek en Groeningen. Woont u verder van de dorpskern of verkoopt u liever niet bij u thuis, dan kunt u met uw spulletjes terecht op Hulder 10 in Vierlingsbeek. Eventueel kan vervoer naar de gezamenlijke verkooplocatie geregeld worden, geef dit aan in het veld ‘Opmerkingen’ bij uw inschrijving’.

Ze vervolgt: ‘Verkoop een artikel speciaal voor het goede doel en prijs deze extra aan op onze Facebookpagina! Heeft u een goed idee welk goed doel wij met zijn allen dit jaar moeten steunen, geef dat dan aan bij uw inschrijving in het veld ‘Opmerkingen’. De gezamenlijke opbrengst gaat naar het goede doel dat het meest genoemd is’. 

Alle bewoners van Vierlingsbeek en Groeningen kunnen deelnemen aan de garageverkoop. Er wordt een bijdrage gevraagd van  5 euro, die in zijn geheel ten goede komt aan de stichting Groevie. Inschrijven voor deelname voor 13 juni 18:00 uur is nodig om vernoemd te worden op de plattegrond. De plattegrond wordt op verschillende locaties in Vierlingsbeek en op (social) media verspreid om iedereen te informeren over de verkooplocaties.

Inschrijven via onderstaande link van de webwinkel van GroeVie:

Bèèk ruumt op en Gruuninge ok | Welkom | GroeVie (myonline.store)