De A73 is van 20-23 mei tussen knooppunt Rijkevoort en de afrit Vierlingsbeek dicht
De A73 is van 20-23 mei tussen knooppunt Rijkevoort en de afrit Vierlingsbeek dicht Foto: Pixabay

A73 paar dagen dicht tussen Rijkevoort en Vierlingsbeek

Vierlingsbeek

Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de A73. Hierdoor is de A73 tussen knooppunt Rijkevoort en afrit (7) Vierlingsbeek richting Venlo afgesloten voor al het verkeer van vrijdag 20 mei 21.00 uur tot maandag 23 mei 05.00 uur. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten. 

Afsluiting

- A73 tussen knooppunt Rijkevoort en afrit (7) Vierlingsbeek richting Venlo;

- A77-A73 verbindingsweg ter hoogte van knooppunt Rijkevoort komende vanuit Duitsland in de richting van Venlo; 

- Op- en afrit (6) Boxmeer van de A73 richting Venlo;

- Afrit (7) Vierlingsbeek van de A73 richting Venlo.

Het verkeer wordt omgeleid.

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland. Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Onderhoudscontract dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op www.rwsverkeersinfo.nl. Bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat (telefoon 0800-8002, gratis) kan ook.