Lekker oliebollen!
Lekker oliebollen! Foto: Persfoto

Genieten van streekgerechten bij jubilaris Verbeeten

Vierlingsbeek

PLUS Verbeeten viert zijn honderdjarig bestaan met een aantal activiteiten. Na de presentatie van het jubileumboek en de reünie voor (oud-)medewerkers van de supermarkt stond zondag, speciaal voor klanten en andere liefhebbers, een zogeheten Proef De Streek+Verbeeten-dag in Zalencentrum Concordia op de rol. Van 11.00 tot 17.00 uur werden de bezoekers verrast door meerdere boeren, telers en producenten van lokale producten, producten die geproefd en gekocht konden worden.

Daarnaast luisterden ook een aantal muziekverenigingen uit de buurt het jubileumfestijn op. Tevens konden de aanwezigen een expositie bezoeken, waar onder meer foto’s en materialen van het vroegere supermarktleven en de historie van Vierlingsbeek te zien waren.

Verbeeten Levensmiddelen BV ontving vorige week tijdens de jubileumboekpresentatie de titel Hofleverancier. Voor een tv-verslag van deze avond Klik hier. 

Extra info:

https://www.ilovevierlingsbeekgroeningen.nl/nieuws/vierlingsbeek/89801/predicaat-hofleverancier-voor-verbeeten-levensmiddelen

https://www.ilovevierlingsbeekgroeningen.nl/nieuws/vierlingsbeek/89669/-reuzetrots-op-eretitel-hofleverancier-

De supermarkt in Tegelen....
Uit de oude fotodoos van Verbeeten...
Joop Verbeeten in beeld...
Zonder personeel geen bedrijf
Verbeeten Piet, wie kent hem niet?
Samen zijn we sterk....
Historische beelden.
Verbeeten is voor groot en klein...
Worstenbroodjes met fruit....
Lekker,  ijsjes van  Heldro.
Ja, Verbeeten is kersvers Hofleverancier.