PLUS Verbeeten houdt zondag 17 oktober een Proef De Streek+Verbeeten-dag.
PLUS Verbeeten houdt zondag 17 oktober een Proef De Streek+Verbeeten-dag. Persfoto

Proef De Streek+Verbeeten in Concordia

Vierlingsbeek

PLUS Verbeeten viert dit najaar zijn honderdjarig bestaan met een aantal activiteiten en de presentatie van een jubileumboek. Speciaal voor klanten en andere liefhebbers organiseert PLUS Verbeeten op zondag 17 oktober een zogeheten Proef De Streek+Verbeeten-dag bij Concordia in Vierlingsbeek.

Van 11.00 tot 17.00 uur worden de bezoekers verrast door meerdere boeren, telers en producenten van lokale producten, producten die geproefd en gekocht kunnen worden. Naast het proeven van al het heerlijks dat onze streek te bieden heeft, zullen ook de muzikale klanken van een aantal muziekverenigingen uit de buurt het jubileumfestijn omlijsten. Uit de archieven zijn tevens foto’s en materialen van toen tevoorschijn getoverd, die tijdens het evenement worden gepresenteerd.

De entree is gratis, maar uiteraard gelden wel de huidige covid-maatregelen. Voor dit evenement is het nodig dat bezoekers een ‘groen vinkje’ in de CoronaCheck-app kunnen laten zien. Mensen die niet of in de laatste twee weken zijn ingeënt, of geen herstelbewijs van corona in de app hebben, kunnen gebruikmaken van www.testenvoortoegang.nl om op die manier aan een negatieve test te komen. 

Ze moeten zich in dat geval maximaal 24 uur van tevoren laten testen voor een geldig coronatoegangsbewijs.