Volharding Jo8-1 won zaterdag het toernooi van ZSV in Zeilberg.
Volharding Jo8-1 won zaterdag het toernooi van ZSV in Zeilberg. Foto: Persfoto

Successen Volharding op jeugdtoernooi ZSV

Sport

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Als dat bekende Nederlandse gezegde op waarheid berust, dan zit het met de toekomst van voetbalclub Volharding wel goed. Want zaterdag tijdens het toernooi van het Zeilbergse ZSV kon Volharding twee keer de kampioensvlag hijsen. Zowel het team Jo8-1 als Jo9-1 van Volharding werd tot winnaar gekroond en Volharding Jo8-2 eindigde op een keurige vierde plaats.

Volharding Jo8-1 staat onder leiding van Frank Derkx (niet op de foto) en bestaat uit vanaf links op de hoofdfoto Daan Zwartjens, Mees van den Hazelkamp, Jip de Cock, Michelle Derkx, Jack Verbeeten, Max Janssen, Sam Janssen. Niet op foto Joey Mulders.


Volharding Jo9-1 staat onder leiding van Ronnie Fleuren (staand links op bovenstaande foto), Jordy Evers (niet op foto) en Roel Zwartjens. Het bestaat uit de spelers (vanaf links op de foto) Stijn van Bree, Kees van Loon, Piet Verbeeten, Kyan Fleuren, Tim Zwartjens, Youri Stiphout en Ties Michiels.


Volharding Jo8-2 met de leiders Ollie van den Berg (links op de foto) en Rob Branje. Spelers staand vanaf links op de foto: Jaimey van Kooten, Bas Willems, Mats Branje, Marco van den Berg en Wes Branje (mascotte). Gehurkt vanaf links: Niels Kamminga, Kyann van de Mullekom en Lars Aben.