Jubilarissen en ereleden Volharding op de foto.
Jubilarissen en ereleden Volharding op de foto. Foto: Bas Delhij

Jubilarissen en ereleden bij Volharding

Sport

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Volharding zijn zaterdagmiddag een aantal leden in het zonnetje gezet vanwege hun bijzondere verdiensten voor de Vierlingsbeekse voetbalclub.

Hans Verheijen werd benoemd tot lid van verdienste. Hij was voor Volharding meer dan veertig jaar actief als vlagger en leider bij de jeugd, de senioren en de dames en is tegenwoordig lid van het ‘team’ accommodatiebeheer op de zaterdagen. 

John Achten en Henk Sijmons werden gekroond tot erelid. Sijmons onder meer vanwege zijn verdiensten als jeugdleider, -trainer en lid en (wedstrijd)secretaris van het jeugdbestuur, Achten was onder meer jarenlang voorzitter en lid van de technische commissie van Volharding, vlagger, leider en bestuurslid. Beiden maakten ook jarenlang deel uit van de selectie van Volharding. 

Ook de jubilarissen Bart Koopmans, Tim Reefs, Stan Albers en Tom Deriet (25 jaar lid) en Peter Theunissen (40 jaar lid) en Toon Lenkens (75 jaar lid) werden gehuldigd. Albers en Theunissen waren niet aanwezig op de receptie.