DES-voorzitter Ron van Daal brengt de felicitaties over aan de speelsters en de trainsters (vanaf links) Judith Heuven, Linde van Treek en Simone  Derkx.
DES-voorzitter Ron van Daal brengt de felicitaties over aan de speelsters en de trainsters (vanaf links) Judith Heuven, Linde van Treek en Simone Derkx. Foto: Persfoto DES

F1 eerste kampioensteam DES

Sport

DES heeft het eerste kampioensteam van dit seizoen kunnen begroeten. De F1 van de Vierlingsbeekse korfbalclub won zaterdag in een spannende wedstrijd met 17-14 van Swift F1, waarna de titel gevierd kon worden. De gasten uit Velden eindigden met vier punten uit vier duels vier punten achter het ongenaakbare en in deze competitie onverslaanbare DES.

De trainer-coaches van DES F1 zijn Simone Derkx, Judith Heuven en Linde van Treek en assistent-trainer is Yasmina Joosten. Het winnende kampioenteam bestaat uit Fleur Hendriks, Fenna Fransen, Fabiënne de Hoog (speelt normaliter in de E2), Lilou Cuijpers, Fien Cuijpers en de op de foto’s ontbrekende Vera van Dongen en Fleur Lamers.

Vanaf links geknield: Fleur Hendriks, Fenna Fransen, Fabiënne de Hoog, Lilou Cuijpers en Fien Cuijpers. Vanaf links staand: Yasmina Joosten, Judith Heuven en Simone Derkx.