Laurentiushof nam met twee teams deel aan de regiofinales schoolvoetbal. Met twee tweede plaatsen als resultaat.
Laurentiushof nam met twee teams deel aan de regiofinales schoolvoetbal. Met twee tweede plaatsen als resultaat. Foto: Persfoto

Zilver voor voetbalteams Laurentiushof

Sport

De twee voetbalteams van basisschool Laurentiushof in Vierlingsbeek zijn woensdag tijdens de regiofinales op de kunstgrasvelden van de talentencampus van Top Oss op de tweede plaats geëindigd. 

Zowel het jongens- als het meisjesteam van Laurentiushof plaatste zich hiervoor. Beide ploegen bereikten op het zonovergoten sportpark ongeslagen de finale, waardoor een plek voor het districtstoernooi lonkte, maar die verloren ze: de jongens met 2-0 en de meiden met 1-0. Beide Laurentiushof-teams gingen in de finale onderuit tegen de ploegen van basisschool De Fonkeling uit Berghem.  Die school was met liefst drie teams aanwezig. Moe maar toch voldaan, en ook wel met gepaste trots, werd vervolgens de terugreis van bijna een uur naar Vierlingsbeek ingezet. 

Zie ook eerder bericht:
Schoolvoetbalteams Laurentiushof winnen - Al het nieuws uit Groeningen en Vierlingsbeek (ilovevierlingsbeekgroeningen.nl)