Foto: vlnr. Jeu Verhaegh, Jan Tielen, Henk Rijbroek en Koos Aben.
Foto: vlnr. Jeu Verhaegh, Jan Tielen, Henk Rijbroek en Koos Aben. Foto: Persfoto

Scheidsrechters in het zonnetje

Sport

Piet Hanen, Chrit Joosten en Math van de Bekerom zijn tot Lid van Verdienste benoemd door de KNVB. Dat gebeurde tijdens de algemene ledenvergadering van scheidsrechtersvereniging Horst-Venray.

Namens de KNVB was Koos Aben aanwezig om de verraste jubilarissen toe te spreken en hen de bijbehorende oorkonde en speld te overhandigen. De onderscheiding Lid van Verdienste is bedoeld voor mensen die dertig jaar of langer één of meerdere functies uitoefenen binnen de KNVB en/of bestuursfunctie(s) binnen een vereniging. De drie waren vele jaren actief als scheidsrechter: Math in de zaal, Piet en Chrit op het veld. Sinds hun afscheid zetten ze hun kennis en ervaring in als coach, rapporteur en/of commissielid. 

Jeu Verhaegh, Jan Tielen en Henk Rijbroek ontvingen de Gouden Scheidsrechtersspeld van de KNVB. Deze onderscheiding is bedoeld voor scheidsrechters die minimaal twintig jaar én tot de dag van vandaag actief zijn. Tot slot zette Scheidsrechtersvereniging Horst-Venray zijn vrijwilliger Peter van de Pasch in het zonnetje. Verdeeld over twee perioden was hij 12 jaar bestuurslid. En maar liefst 22 jaar zet(te) hij zich in voor de commissies Sport & Ontspanning, Evenementenborden en Kasteelloop. 

Foto: vlnr. Koos Aben, Piet Hanen, Chrit Joosten en Math van de Bekerom.