De tiende PLUS Kleffenloop vindt plaats op 10 april.
De tiende PLUS Kleffenloop vindt plaats op 10 april. Foto: Persfoto

PLUS Kleffenloop op 10 april

Sport

De tiende editie van de PLUS Kleffenloop, een hardloopevenement voor jong en oud, wordt door Atletiek Vereniging AV Sporting Boxmeer gehouden op zondag 10 april.  Onderweg lopen de deelnemers dwars door het oorlogsmuseum langs een tank en onder de Bailey-brug door. Ook lopen ze langs recreatieplas ‘t Schaartven en door de Overloonse bossen. Voorinschrijving is online mogelijk tot 9 april 2022 en is voor iedere afstand goedkoper dan na-inschrijving. Na-inschrijven is mogelijk tot een half uur vóór de start van de wedstrijd.

De starttijden en afstanden die gelopen kunnen worden, zijn als volgt: Bambinoloop 250 meter (10.15 uur), Jeugdloop 1 kilometer (10.05 uur). De 5 kilometerroute start om 10.25 uur terwijl de 10 en 15 kilometerroutes dan al om 10.00 uur gestart zijn. Voorinschrijving is online mogelijk tot 9 april 2022 en is voor iedere afstand goedkoper dan na-inschrijving. Na-inschrijven is mogelijk tot een half uur vóór de start van de wedstrijd.

De Kleffenloop start bij sporthal De Raaijhal aan de Raaijweg 15 in Overloon. Er is voldoende kleed- en doucheruimte aanwezig. Voor alle jeugddeelnemers is er na afloop een leuke herinnering en de podiumplaatsenwinnaars ontvangen een beker. 

Voor meer informatie bezoek: www.avsportingboxmeer.nl of www.facebook.com/avsportingboxmeer. Of neem contact via: wedstrijdsecretariaat@avsportingboxmeer.nl.