Volharding-jubilaris Leo Aarts (links) en -bestuurslid Wiel Franssen.
Volharding-jubilaris Leo Aarts (links) en -bestuurslid Wiel Franssen. Foto: Persfoto

Volharding-jubilaris Leo Aarts in het zonnetje

Sport

Leo Aarts (79) is vrijdagmiddag door bestuurslid Wiel Franssen in het zonnetje gezet vanwege zijn 60-jarig lidmaatschap van Volharding. Met terugwerkende kracht, want de oud-secretaris van de Vierlingsbeekse voetbalclub bereikte die mijlpaal twee seizoenen geleden al. 

Normaliter woorden de jubilarissen van Volharding tijdens de nieuwjaarsreceptie gehuldigd, maar vanwege de coronapandemie kon en mocht dat de afgelopen twee (voetbal)jaren niet. Vandaar dat het bestuur van Volharding besloot de jubilarissen individueel te benaderen. Sommigen zijn al bezocht, anderen kunnen nog een bezoek verwachten. 

Leo Aarts, die in 1960 lid werd van Volharding,  is een clubman in hart en nieren. Hij keepte in de A-jeugd en een aantal wedstrijden in Volharding 1, voetbalde in Volharding 3 en was jarenlang leider van Volharding 3 en Volharding D1. Maar de meeste mensen kennen hem toch vooral als secretaris (1985-2005) en, net als zijn vrouw Riet, trouwe supporter van de roodwitten. Bij zijn afscheid als secretaris werd hij benoemd tot erelid en ontving hij als dank voor zijn vele verdiensten de gouden verenigingsspeld. Ook werd hij tijdens die bijeenkomst onderscheiden met het gouden insigne van de KNVB. 

Vrijdagmiddag ontving hij als dank voor zijn trouwe lidmaatschap en zijn verdiensten voor de club onder meer een gouden verenigingsspeld met inscriptie en een bierpakket. 

De andere jubilarissen: (bron website Volharding):

2020:
60 jaar: Leo Aarts
50 jaar: Wiel Franssen
50 jaar: Wim de Hoog
40 jaar: Herman Evers
40 jaar: Bas Derkx
40 jaar: Piet Franssen ( † )
25 jaar: Tinus van Veghel
25 jaar: Robert Franssen
25 jaar: Stan Weijers
25 jaar: Sander Eggenhuizen
25 jaar: Theo Smits

2021:
50 jaar: Henk Sijmons
50 jaar: Leo Basten
40 jaar: Jim Arts
25 jaar: Stan Hendriks
25 jaar: Richard van Daal
25 jaar: Teun Franssen
25 jaar: Sander Gooren
25 jaar: Ruud Linssen

Riet Aarts speldt de gouden verenigingsspeld op.