Het combinatieteam Activerooy/MVC’64 dames 2 is kampioen.
Het combinatieteam Activerooy/MVC’64 dames 2 is kampioen. Foto: Persfoto

Combinatieteam Activerooy/MVC’64 winterkampioen

Sport

Het combinatieteam Activerooy/MVC’64 dames 2 is eind 2021 winterkampioen geworden. Door de maatregelen moest de felicitatie even uitgesteld worden. Op dinsdag 1 februari werden de dames tijdens de training verrast met bloemetjes van de besturen. Tegelijkertijd kregen ze nieuwe wedstrijdshirts dankzij sponsoring van Rob Elens van Het Beterhuis uit Meijel.

ActiveRooy uit Venray en MVC’64 uit Maashees werken al een tijdje samen. Dit zorgt ervoor dat er evenwichtigere teams samengesteld kunnen worden en het volleybal in de regio sterk vertegenwoordigd blijft.

Dames 2 ActiveRooy/MVC’64 speelt bij Nevobo in de derde klasse O. Nevobo heeft de competitie weer opgestart en hoopt met een verlenging tot en met mei de meeste wedstrijden te kunnen spelen. En dan hoopt Dames 2 natuurlijk weer met een kampioenschap te eindigen.

De meeste leden van MVC’64 komen ook uit Vierlingsbeek en Groeningen, dat geldt zowel voor de jeugd als voor de senioren. De Vierlingsbeekse speelsters  Floor Jacobs (nummer 9), Sharon Groot (nummer 1) en Isa Baltussen (nummer 10) spelen in het kampioensteam. 

Nieuwe wedstrijdshirts dankzij sponsoring van Rob Elens van Het Beterhuis uit Meijel.