Blacklight Team Tournament Korfbal, tussen kerst en Nieuwjaar. .
Blacklight Team Tournament Korfbal, tussen kerst en Nieuwjaar. . Foto: Poster

DES: korfballen in blacklight in Raaijhal

Sport

In de Raaijhal in Overloon wordt op maandag 27, dinsdag 28 december en donderdag 30 december het zogeheten Blacklight Team Tournament gehouden.

De Vierlingsbeekse korfbalvereniging DES zet onder deze vlag op 28 december samen met de Raaijhal het korfballen in blacklight op touw. De Raaijhal wordt ook voor dit korfbalfestijn volledig verduisterd met alleen UV-verlichting. De belijning, netranden, ballen, korven en goals zijn beplakt met fluoriderende materialen. Het toernooi is bedoeld voor F-t/m A-korfbalsters. 

De deelnemers dienen goed zichtbaar en herkenbaar te zijn en mogen helemaal losgaan met neonschmink, haarspray, reflecterende nagellak en zwarte of juist reflecterende kleding, wel of niet bewerkt met neonverf. Dit om ervoor te zorgen dat ze in het donker goed te zien zijn. Wie zelf geen neonschmink heeft, kan zich in de Raaijhal laten schminken.

Op maandag 27 december wordt de sporthal omgebouwd tot een lasergame-arena en donderdag 30 december staat gereserveerd voor zaalvoetbalteams (senioren). 

Voor meer informatie over het korfbaltoernooi klik hier

Voor meer informatie over het lasergamen klik hier.

Voor meer informatie over het zaalvoetballen klik hier.