Daags na de Tour is op zoek naar medewerkers die de vrijwillige bijdrage willen innen bij de toegangen van het wielerparcours.
Daags na de Tour is op zoek naar medewerkers die de vrijwillige bijdrage willen innen bij de toegangen van het wielerparcours. Foto: Daags na de Tour

Daags na de Tour zoekt medewerkers

Regio

De organisatie van Daags na de Tour in Boxmeer is op zoek naar medewerkers die op maandag 24 juli, een dag na de finish van de Ronde van Frankrijk, de vrijwillige bijdrage willen innen bij de toegangen van het wielerparcours. 

Het gaat om een groep van vier personen (18 jaar of ouder) voor de uren tussen 11.30 uur t/m 17.00 uur en een groep van tien personen (18 jaar of ouder) voor de uren tussen 17.00 uur t/m 21.30 uur. Hun taak is om de bezoekers te attenderen om een vrijwillige bijdrage te geven door middel van het deponeren van contant geld in de aanwezige bussen, of het scannen van een QR-code. Om dit in goede banen te leiden, zijn tweetallen nodig om dit te regelen.

‘Wij zien deze medewerkers het liefste komen vanuit een vereniging. Hierdoor kan de clubkas van een vereniging worden gespekt’, zo meldt de organisatie van de wielerronde, die jaarlijks ook tientallen bezoekers uit  Vierlingsbeek en Groeningen trekt. Mensen die interesse (of vragen) hebben over deze werkzaamheden en ze namens hun vereniging uit willen uitvoeren, kunnen hiervoor contact opnemn met Leon Nabuurs via telefoon 06-21695389.