Angels Rule met in het midden de in Vierlingsbeek opgegroeide Caroline Ermers.
Angels Rule met in het midden de in Vierlingsbeek opgegroeide Caroline Ermers. Foto: Marcel Hakvoort

Sparkling Christmas met Angels Rule

Regio

‘Kerst kan pas beginnen als we bij Sparkling Christmas zijn geweest’. Het is een veelgehoorde opmerking van bezoekers die trouw elk jaar naar de kerstconcerten van Angels Rule komen. Dit jaar brengt de populaire groep voor de vijftiende keer dat ultieme kerstgevoel naar het theater.

“Het is geweldig dat we ons derde lustrum dit jaar groots mogen vieren”, zegt de in Vierlingsbeek opgegroeide vocalist Caroline Ermers. “De afgelopen twee edities moesten we vanwege de pandemie danig aanpassen. Vorig jaar hadden we deze kerstshow al grotendeels in de steigers staan en dit jaar kunnen we dan eindelijk echt uitpakken.”

Angels Rule staat dit jaar nog drie keer in het theater, in Wijchen, Cuijk en Venray. 

Sinds 2008 vormen Marlies Driessen, Anneke Miggiels, Caroline Ermers en Roel Verheggen de groep Angels Rule, met als toetsenist Robert Lemmens. Vier vocalisten met ieder een eigen stemgeluid, dat in combinatie met elkaar de zo kenmerkende Angels Rule-sound oplevert. Daarvoor werden ze ook geprezen door juryleden Henk Poort, Trijntje Oosterhuis en Davina Michelle tijdens hun deelname aan het tv-programma We want more. “Dat was echt te gek”, vertelt Caroline Ermers. “Heel spannend, maar als je dan zo’n positieve feedback krijgt, sta je te glimmen van trots.”

Sparkling Chrtistmas: 17 november in theater Mozaïek Wijchen, 22 december in de schouwburg in Cuijk en 23 december in de schouwburg Venray. Informatie en tickets via www.angelsrule.nl of de website van de theaters.