Zangeres Monica Coronado en gitarist Manito komen naar Hoeve de Knol.
Zangeres Monica Coronado en gitarist Manito komen naar Hoeve de Knol. Foto: Edwin Huizing.

Spaans gipsyconcert bij Hoeve de Knol

Regio

Wegens groot succes vorig jaar gaat zangeres Monica Coronado uit Barcelona samen met gipsy-flamencogitarist Manito op donderdag 15 september weer een concert onder de sterrenhemel geven bij Hoeve de Knol. Dit optreden vindt plaats rondom een knapperend kampvuurtje dicht bij de artiesten. 

Met haar temperament krijgt Monica het publiek snel op het puntje van de stoel. Manito weet altijd met zijn virtuoze spel haar te stimuleren het onderste uit de kan te halen. De luisteraar wordt meegenomen naar een wereld vol passie, weemoed hartstocht. 

Mónica Coronado begeleidt zichzelf op gitaar. Met heldere stem zingt zij haar verhalen, verzameld en beleefd in haar zwervend bestaan als muzikant. Manito’s vurige spel is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende ‘Manitas de Plata’.

Het adres is van hoeve de Knol is Koudenhoek 1 Holthees. De aanvang is 20.30, inloop vanaf 19.30 De entree oor dit concert bedraagt 15 euro, contant af te rekenen ter plaatse. Tussen de bedrijven door kunnen de aanwezigen genieten een drankje en de omgeving. 

Reserveringen via info@manito.biz of telefonisch via 06-23259107 of site van de locatie www.hoevedeknol.nl.