Iza van Bree en Robert Groot heten belangstellenden van harte welkom op de open dag van Groot Tweewielers in Beugen.
Iza van Bree en Robert Groot heten belangstellenden van harte welkom op de open dag van Groot Tweewielers in Beugen. Foto: Persfoto

Open dag Groot Tweewielers op zaterdag 2 september

Regio

Een grote passie voor fietsen, dat is wat de jonge ondernemers van Groot Tweewielers in Beugen drijft. Iza van Bree en Robert Groot hebben zich gespecialiseerd in de verkoop van e-bikes en reparaties van e-bikes en normale fietsen. Service, kwaliteit en eerlijk advies op maat is wat klanten waarderen van Groot Tweewielers. Zaterdag 2 september van 12.00 tot 17.00 uur houdt de fietsenwinkel open dag. 

In september 2022 begonnen Iza van Bree (23) en haar vriend Robert Groot (24) vanuit huis met het repareren en verkopen van wielrenfietsen en bromfietsen. Robert volgde een opleiding tot fietsenmaker en is zelf regelmatig op een wielrenner of mountainbike te vinden. Iza haar interesse in de fietsenbranche werd gewekt toen ze vanuit haar werk te maken kreeg met te repareren fietsaccu’s. Haar favoriete vervoermiddel is, jawel, een fiets.

De verkoop- en reparatieservice aan huis begon steeds serieuzere vormen aan te nemen. De jonge ondernemers zochten een geschikte ruimte waar ze hun passie voor fietsen meer vorm konden geven. Op het industrieterrein in Beugen, Romeinenstraat 22-10, vonden ze een geschikte plek. Op 1 april 2023 werd daar Groot Tweewielers geopend. Robert verzorgt hier de reparaties en het rijklaar maken van verkochte fietsen. Iza is verantwoordelijk voor de verkoop en de administratie. 

Iza: “We richten ons op de verkoop van nieuwe e-bikes, speed e-bikes, reparatie en onderhoud. Flyer, Watt, Klever en Moustache, zijn de hoofdmerken van de e-bikes die we verkopen.” Groot Tweewielers is erkend dealer van deze stijlvolle en krachtige fietsmerken. In de showroom is een breed assortiment aanwezig. Eerlijk advies op maat, ook aan huis, kwaliteit en uitstekende service maken dat klanten kiezen voor Groot Tweewielers. Iza: “Omdat we beiden nog een fulltimebaan hebben naast de fietsenwinkel, zijn we in de avonduren en door de week alleen geopend op afspraak. Op zaterdag staan we altijd van 9.00 tot 15.00 uur voor u klaar!”

Tijdens de open dag kunnen ook fietsen getest worden van de merken Flyer, Husqvarna, Klever en Moustache.

Voor meer informatie: www.groottweewielers.nl

(Advertorial)