Maud van Rhee viert vandaag haar 20ste verjaardag, op 27 maart wordt haar broer Kay 22 jaar.
Maud van Rhee viert vandaag haar 20ste verjaardag, op 27 maart wordt haar broer Kay 22 jaar. Foto: eigen foto

Maud en Kay jarig!

Jarige

Maud van Rhee viert vandaag,  21 maart, haar 20-jarige verjaardag. Haar broer Kay wordt op maandag 27 maart 22 jaar. Samen zijn ze door hun ouders Harm en Manjella opgegeven voor de jarigenrubriek. 

Maud vertoeft momenteel op Ibiza voor haar eindstage Fashion Design. Ze is een feestbeest, dus ze kan daar helemaal los, zo meldt haar moeder. “Terrasje pikken, clubs bezoeken, cocktails drinken, etc. “Maud is een bezige bij. Ze is altijd met van alles bezig, maar haar korfbalmeiden mist ze nu wel, zeker nu ze ook nog kampioen kunnen worden. Maar via Facetime heeft ze toch de afgelopen wedstrijden live kunnen bekijken.” Pa, ma en broer wensen haar vanuit Vierlingsbeek een fijne verjaardag op Ibiza. 

Kay op zijn  beurt leeft voor het voetbal bij Volharding 2, en zeker de derde helft, vervolgt Manjella.  ”Hij is niet naar huis te krijgen. Gaat de kantine dicht, dan vindt hij wel weer een ander adresje waar hij een pilsje kan drinken. Dat is Kay zijn ultieme zondag. Hij bezoekt ook graag festivals met zijn festivalmaatjes en carnaval laat hij ook zeker niet aan zich voorbijgaan. Hij verzint dan iedere dag een andere outfit, niets is hem te gek. Kay gefeliciteerd en een fijne dag op 27 maart namens pap en mam en Maud.”

De redactie van www.ilovevierlingsbeekgroeningen.nl is op zoek naar een nieuwe jarige!

Inwoners van Vierlingsbeek en Groeningen en aanliggende dorpen maken wekelijks kans op een gratis cadeaupakket Heldrootjes, beschikbaar gesteld door PLUS Verbeeten. Tevens krijgt de jarige van de week een frietje met een snack (frikandel, kroket of bami), beschikbaar gesteld door ‘t Zwaantje.

Wat moet u daarvoor doen? Mail een foto van de jarige met naam, adres en geboortedatum naar info@koenenmediaencommunicatie.nl. Schrijf er ook een kort verhaaltje bij over de jarige. Voor meer informatie klik hier.