Leo Aarts viert vandaag zijn tachtigste verjaardag. Proficiat!
Leo Aarts viert vandaag zijn tachtigste verjaardag. Proficiat! Foto: eigen foto

Leo Aarts is jarig!

Jarige

Leo Aarts uit Vierlingsbeek viert vandaag zijn tachtigste verjaardag. De jarige job wordt met het bereiken van die prachtige mijlpaal gefeliciteerd door zijn vijf kleinkinderen Janneke, Tom, Lisanne, Fleur en Jesse. De eerste drie zijn woonachtig in Vierlingsbeek, de laatste twee in Venray.

Dorps- en verenigingsman Leo is een echte levensgenieter. Hij is getrouwd met Riet Verhoeven en zijn en hun hobby’s zijn fietsen, wandelen, Volharding, PSV, DES, tuinieren, jeu-de-boulen en op vakantie gaan (als het even kan met hun caravan). Daarnaast is Leo als oud-prins van De Keieschieters ook een ‘echte carnavalsvierder en een heuse feestneus’, zo laten de vijf weten in een mail aan onze redactie. ‘Proficiat lieve, gezellige opa, we gaan vanavond met z’n allen een mooi feestje bouwen!’

Leo Aarts in zijn jongere jaren. 

De redactie van www.ilovevierlingsbeekgroeningen.nl is op zoek naar een nieuwe jarige!

Inwoners van Vierlingsbeek en Groeningen en aanliggende dorpen maken wekelijks kans op een gratis cadeaupakket Heldrootjes, beschikbaar gesteld door PLUS Verbeeten. Tevens krijgt de jarige van de week een frietje met een snack (frikandel, kroket of bami), beschikbaar gesteld door ‘t Zwaantje.

Wat moet u daarvoor doen? Mail een foto van de jarige met naam, adres en geboortedatum naar info@koenenmediaencommunicatie.nl. Schrijf er ook een kort verhaaltje bij over de jarige. Voor meer informatie klik hier.