Volharding-verdediger Teun Jakobs, prins van de Meterikse Meulewiekers.
Volharding-verdediger Teun Jakobs, prins van de Meterikse Meulewiekers. Foto: Yori fotografie

Verdediger Volharding prins Meterik

Carnaval

Teun Jakobs, verdediger van Volharding, is zaterdagavond uitgeroepen tot prins Teun I, de 57e prins van de Meulewiekers uit Meterik. Prins Teun I wordt in zijn regeerperiode bijgestaan door zijn prinses Isa Gooren en zijn adjudanten Gido Vermeer en Rick Hesen.

Met prins Teun I hebben de Meulewiekers een sportieve en tevens actieve prins in huis gehaald. Teun Jakobs speelt in het eerste elftal van RKVV Volharding, bezoekt regelmatig festivals en concerten en gaat graag op stap met zijn vriendengroep ‘Ponyclub de dolle hoef’.

Prins Teun I is op dit moment duaalstudent aan de opleiding tot hartfunctielaborant en werkt hiervoor in het Amalia Kinderziekenhuis in Nijmegen.

Teun zijn vriendin Isa staat hem tijdens zijn regeerperiode bij als prinses. Isa is naast prinses ook dansmarietje bij de Meulewiekers. Zij studeert geneeskunde aan de Universiteit Maastricht, waar ze ook op kamers zit. In de weekenden werkt ze bij een verzorgingstehuis.

De adjudanten Gido en Rick zijn beiden goede vrienden van de prins. Adjudant Gido studeert aan de Technische Universiteit Eindhoven, waar hij aankomend jaar zal afstuderen aan de opleiding SET. In zijn vrije tijd voetbalt hij bij RKSV Meterik en klust hij graag.

Ook adjudant Rick voetbalt bij Meterik. Hij volgt de studie Tuinbouw en Akkerbouw aan de HAS Green Academy in Den Bosch. Op Aswoensdag vertrekt hij voor een stage naar Canada, waar hij zich bezig gaat houden met verlichting in kassen. Naast voetbal houdt hij zich in zijn vrije tijd ook bezig met het veredelen van gerbera’s.

Prins Teun I houdt samen met zijn prinses Isa en adjudanten Gido en Rick op zondag 12 februari om 13.11 uur receptie in MFC De Meulewiek, Sint-Janstraat in Meterik.

Voor meer informatie kijk op: www.demeulewiekers.nl