Een avond met H6 in Zaal Zeven, zaterdag 8 oktober.
Een avond met H6 in Zaal Zeven, zaterdag 8 oktober. Foto: Ruben Geuzinge

Ode aan Hazes op 8 oktober

donderdag 6 oktober 2022 20:00

De muziek van André Hazes blijft, ook na zijn dood achttien jaar geleden, ongekend populair. Op zaterdagavond 8 oktober staat Zaal Zeven in Venray helemaal in het teken van alle grote hits van de veel te vroeg, op 53-jarige leeftijd, overleden Amsterdamse volkszanger, als de band Een Avond met H6 een muzikaal eerbetoon aan Hazes brengt. De kaartverkoop voor het concert Tribute to André Hazes is inmiddels in volle gang.

Geen enkel repertoire in Nederland is zo bekend en geliefd als dat van André Hazes, die op 23 september 2004 stierf. In 2003 gaf de volkszanger zijn een na laatste concert in de Amsterdam Arena. Dit concert wordt herinnerd als een van zijn meest indrukwekkende. Jaren na zijn dood is Hazes nog steeds immens populair. Wie kent zijn hits ‘Een beetje verliefd’, ‘De vlieger’, ‘Zij gelooft in mij’, ‘Ik leef m’n leven’, ‘Bloed zweet en tranen’ en al die andere krakers immers niet? 

Als eerbetoon aan Hazes neemt achttien jaar na dato een dertiental Nederlandse topmuzikanten (onder meer uit het begeleidingsorkest van Guus Meeuwis en de Hazes-band zelf) de bezoekers mee terug in de tijd. Onder de naam Een avond met H6 brengen zij onder aanvoering van een fantastische zanger, wiens indrukwekkend stemgeluid en timbre ongelofelijk dicht in de buurt komen bij dat van Hazes zelf, nog één keer dit fameuze concert voor het voetlicht. Een avond om samen te dansen, te zingen, te lachen, te janken en vooral om te genieten.

Zaal open: 20.00 uur. Aanvang optreden: 21.00 uur. Dit concert is ook te combineren met een diner vooraf. Tevens is een overnachting boeken natuurlijk mogelijk.

Kijk voor meer informatie op de website:

Zaal Zeven: Tribute to André Hazes