De tributeband Ode To The Cranberries.
De tributeband Ode To The Cranberries. Foto: Persfoto

Talententuin op vrijdag 4 maart in Gryphus

Vierlingsbeek

Dat het in de regio barst van het kunstzinnig talent staat als een paal boven water. Alle reden voor Gryphus om dit talent op het gebied van muziek, dans, comedy, film, kleinkunst, literatuur, theater of welke kunstvorm dan ook, een podium te bieden zich te presenteren. Een open podium om precies te zijn: de Talententuin. De twaalfde editie inmiddels met deze keer in de hoofdrollen: Ode To The Cranberries en Muddy Goggles.

De tributeband Ode To The Cranberries brengt ons dertig jaar terug in de tijd. Onderga nummers als Zombie, Ode To My Family, Dreams en Linger en wordt (opnieuw) fan van een van de meest iconische rockbands van de jaren 90. Muddy Goggles is in 2018 ontstaan in de donkere en dampende muziekmoerassen rond Wilbertoord. Een kwartet vol muzikanten met een verleden in Galvanized, Alice Dee en Helse Jagthonden met maar één missie: rocken! Hard, groovend en rauw! Zonder twijfel wordt dit een prachtavond vol bijzondere talenten.

Open podium de Talententuin vindt plaats op vrijdag 4 maart aanstaande in Gryphus, Grotestraat 18a te Vierlingsbeek. Gryphus gaat open om 20.00 uur, het eerste talent betreedt om 20.30 uur het podium. De entree voor deze Talententuin is geheel gratis. Meer informatie is te vinden op www.gryphus.nl.

Programma openpodium Talentuin.