Afbeelding
Foto: Persfoto

Bevrijdingsdienst House of Miracles in De Weijer

Vierlingsbeek

Feet of Light Ministries houdt op zaterdag 18 mei vanaf 19.15 uur onder de titel ‘Je bent geroepen om vrij te zijn’ een bevrijdingsdienst in de theaterzaal van De Weijer in Boxmeer. De trainingssessie over bevrijding en de aansluitende praktijk van het vrijzetten wordt verzorgd door House of Miracles. Zij geloven in de kracht van het samenkomen in huisgemeenten en organiseren het hele jaar door verschillende evenementen om het evangelie te verkondigen. 

“Ken je mensen die struggelen met depressies, angsten, verslavingen, ook seksueel, gebondenheid, woedeaanvallen, ziekte of heb je hier misschien zelf last van? Kom en ontvang jouw vrijheid”, zegt Michel Blairon, die samen met zijn vrouw Estrella in Vierlingsbeek woont en Feet of Light Ministries heeft opgericht en leidt. 

Ministry is het Engelse woord voor bediening. Een bediening is iets wat God in het leven roept en wat hij uitzendt. Het echtpaar Blairon is sinds hun komst naar Vierlingsbeek bezig met het verspreiden van het evangelie in de regio Boxmeer. 

“Wil je zelf weten hoe dit stuk bediening werkt en hierin groeien? Dan is deze avond ook voor jou. Kinderen vanaf 12 jaar zijn onder begeleiding van een ouder of verzorger ook welkom”, zo besluit Michel Blairon. 

Locatie De Weijer, theaterzaal, De Raetsingel 1 in Boxmeer. De toegang is gratis en registratie vooraf is niet nodig.

Meer informatie:

Church - Feet of Light

Homepage - House of Miracles