'Bèèk ruumt op en Gruuninge ok' vindt plaats op zondag 2 juni.
'Bèèk ruumt op en Gruuninge ok' vindt plaats op zondag 2 juni. Foto: Persfoto

Garagesale op zondag 2 juni in Vierlingsbeek en Groeningen

Vierlingsbeek

De jaarlijkse garagesale onder de titel ‘Bèèk ruumt op en Gruuninge ok’ vindt dit jaar plaats op zondag 2 juni in Vierlingsbeek en Groeningen.

Tussen 13.00 uur en 17.00 uur is er de mogelijkheid voor inwoners om vanaf hun eigen oprit of vanuit hun garage goederen te verkopen. Geïnteresseerden kunnen tijdens die zondagse openingsuren een bezoek brengen aan de adressen die meedoen. Naast de verkooppunten aan huis zijn er twee hoofdlocaties: één in Vierlingsbeek bij Garagebedrijf Kusters en één in Groeningen op het pleintje voor De Zandpoort. Hier verzamelen meerdere verkopers zich.

Op deze locaties zijn vanaf 12.30 uur tevens plattegronden te halen waarop alle deelnemende adressen staan vermeld. Bij Vitaliteitscentrum Brabant en bij PLUS Verbeeten (beide in Vierlingsbeek) liggen vanaf 27 mei dezelfde plattegronden met daarop de verkooppunten klaar.

Bij elke deelnemer van de garagesale is een stempel te halen. Wanneer een bezoeker minimaal vijf kleuren stempels op een plattegrond heeft, dan kan die op de hoofdlocatie In Vierlingsbeek ingeleverd worden in ruil voor een verrassing. Aanmelden als verkooppunt?

Dat kan via de QR;code:


Voor meer informatie zie de FacebookpaginaBèèk ruumt op en Gruuninge ok’.