Laurentiushof opent op 30 januari en 1 februari tussen 9.00 en 11.00 uur zijn deuren speciaal voor peuters en hun ouders
Laurentiushof opent op 30 januari en 1 februari tussen 9.00 en 11.00 uur zijn deuren speciaal voor peuters en hun ouders Foto: Basisschool, Laurentiushof

‘Wij laten graag onze school aan jullie zien’

Vierlingsbeek

Peuters en hun ouders zijn op dinsdag 30 januari en donderdag 1 februari 2024 tussen 9.00 en 11.00 uur van harte welkom in basisschool Laurentiushof in Vierlingsbeek om een kijkje te komen nemen en kennis te maken met het team van Laurentiushof én dat van peuteraanbod De Vuurtoren van kinderopvangorganisatie Spring.

‘Denkt u erover om uw kind op basisschool Laurentiushof te plaatsen, dan bent u samen met uw zoon of dochter van harte welkom om een kijkje te komen nemen en kennis te maken met ons’, zo melden ze in een uitnodigend bericht aan ouders. 

Sinds enkele jaren werkt de basisschool nauw samen met het peuteraanbod van Spring. ‘Het peuteraanbod wordt aangeboden in één van de onderbouwlokalen waardoor peuters, kleuters én hun begeleiders elkaar gemakkelijk kunnen ontmoeten. Heeft u interesse om uw kind voorafgaand aan de basisschoolperiode aan het peuteraanbod deel te laten nemen, dan kunt u deze ochtenden ook bij hen terecht. Wij geven samen graag antwoord op al uw vragen en onze leerlingen uit de bovenbouw zullen een rondleiding geven. Zo kunt u het peuteraanbod én de school in bedrijf zien. Heeft u geen behoefte aan een rondleiding en wilt u uw zoon/dochter wel aanmelden, dan vindt u het aanmeldformulier van het peuteraanbod op de website van Spring Kinderopvang en dat van de basisschool www.skov-onderwijs.nl - handige links en downloads – schoolinformatie’. 

Het ingevulde aanmeldformulier mag per mail worden gestuurd naar t.dekker@skov-onderwijs.nl

‘Is uw kind geboren tussen 1 juli 2020 en 30 juni 2021 en wilt u uw kind aanmelden voor onze school, dan vragen wij u om het ingevulde aanmeldformulier voor 4 maart aan ons toe te sturen’, zo besluiten team basisschool Laurentiushof én team peuteraanbod De Vuurtoren hun bericht. 

Voor meer informatie:
Laurentiushof (Vierlingsbeek) - Samen Sterk! - SKOV Onderwijs Dichtbij (skov-onderwijs.nl)