Jaap Folkersma: per 12 september directeur Elzendaalcollege-Metameer, locatie Boxmeer.
Jaap Folkersma: per 12 september directeur Elzendaalcollege-Metameer, locatie Boxmeer. Foto: Goedele Monnens

Folkersma en Grillis directeuren Elzendaalcollege-Metameer, locaties Boxmeer en Stevensbeek

Regionaal

Het nieuwe schooljaar is gestart. Vanaf 1 augustus 2023 is de fusieschool Elzendaalcollege-Metameer een feit. Na de benoeming van de nieuwe rector Elke Oegema, heeft Elzendaalcollege-Metameer de directeuren van de locaties Boxmeer en Stevensbeek benoemd.

Jaap Folkersma is vanaf 12 september directeur van de locatie Boxmeer van het Elzendaalcollege-Metameer. Hij volgt hiermee Arno van Staalduine op, die de Boxmeerse locatie tijdelijk leidde. Folkersma is momenteel directeur van Metameer Stevensbeek. Hij is een ervaren directeur die leren en werken op alle niveaus aan elkaar verbindt. Daarbij maakt hij gebruik van de talenten om hem heen en zoekt hij naar verbinding tussen mensen op hun kwaliteiten.

Roland Grillis start 12 september als directeur op het Elzendaalcollege-Metameer van de locatie in Stevensbeek. Grillis is een ervaren directeur met senioriteit en rust. Die rust gaat samen met een doelgerichte manier van werken. Hij heeft bij verschillende scholen vele processen geleid. Deze ervaring samen met zijn persoonlijkheid maken dat hij past bij de cultuur en de komende periode voor locatie Stevensbeek.


Roland Grillis per 12 september directeur Elzendaalcollege-Metameer, locatie Stevensbeek.

Met de benoeming van de directeuren zet de school de volgende stap. Ter verduidelijking een overzicht van de directie Elzendaalcollege-Metameer:
Berita Cornelissen, waarnemend rector;
Elke Oegema, rector per 1 november 2023:
Maartje van de Kerkhof, directeur locatie jenaplan:
Jaap Folkersma, directeur locatie Boxmeer:
Sjaak Simons, directeur locatie Gennep:
Roland Grillis, directeur locatie Stevensbeek.