Jens Achten viert vandaag zijn 24ste verjaardag. Proficiat!
Jens Achten viert vandaag zijn 24ste verjaardag. Proficiat! Foto: Eigen foto

Jens Achten jarige van de week

Jarige

Jens Achten is uitgeroepen tot jarige van de week. Hij viert vandaag zijn 24ste verjaardag en is voor deze rubriek voorgedragen door zijn jongere broer Brent. 

De jarige Jens houdt van een pilsje en is vaak te vinden in alle lokale kroegen van Vierlingsbeek. Ook is hij al wat jaren gepassioneerd jeugdtrainer bij Volharding, meldt Brent. ‘Dit jaar bij de JO13-1 waarmee hij acteert in de eerste divisie. Jens is een echte carnavalsvierder en zal dat feest de komende dagen zeker goed gaan vieren’. 

De redactie van www.ilovevierlingsbeekgroeningen.nl is op zoek naar een nieuwe jarige!

Inwoners van Vierlingsbeek en Groeningen en aanliggende dorpen maken wekelijks kans op een gratis cadeaupakket Heldrootjes, beschikbaar gesteld door PLUS Verbeeten. Tevens krijgt de jarige van de week een frietje met een snack (frikandel, kroket of bami), beschikbaar gesteld door ‘t Zwaantje.

Wat moet u daarvoor doen? Mail een foto van de jarige met naam, adres en geboortedatum naar info@koenenmediaencommunicatie.nl. Schrijf er ook een kort verhaaltje bij over de jarige. Voor meer informatie klik hier.